Sikkerhed

Image

Som indløserbank har vi indgået samarbejde med Clearhaus – et anerkendt betalingsinstitut, der leverer betalingsløsninger til virksomheder i hele Europa. Clearhaus er naturligvis – som landets øvrige pengeinstitutter – under tilsyn af Finanstilsynet. Som ”Principal Member” af Visa og MasterCard kan Clearhaus håndtere verdens mest udbredte betalingskort, ligesom deres system understøtter abonnementsbetalinger og fleksible afregningsperioder. En pålidelig og driftsikker samarbejdspartner.

Image

Vi håndterer alle transaktioner via PayLike, som er en topmoderne betalingsplatform, der lever fuldt ud op til de nyeste PCI-standarder for sikkerhed og håndtering af følsomme oplysninger. Alle kreditkortdata sendes krypteret og via en sikker forbindelse direkte til banken, og dine kunders følsomme data opbevares således ikke i vores system.

Hos Billing4all er sikkerhed en selvfølge. Vores kunder skal føle sig 100% trygge ved at anvende vores system, og derfor har vi allieret os med nogle af markedets absolut dygtigste aktører til håndtering af online-betalinger.